Friday, 23 July 2010

Happy Birthday to My Sister Nurul !!!!





Salam semua...
NI birthday kek untuk adik.... Selamat Hari Jadi..sebelah tu iman.. hehe

Kelas Coklat 17 July 2010







Salam,
Kelas coklat kali ni dihadiri oleh Fariha n Fida dari Seremban.. thanks yer semua kerana belajar ngn sue...Sesiapa nk belajr call je su ek..

Happy Birthday 1 Family....






Salam...
Ni oder dari Sarah, KWSP Raja Laut.. haa satu family die tau.. untuk papa, anak nye dua org .. sorg je ingt nama Fahim... n Sarah... CC saiz L dan Choc Moist Cake Edible Image dgn topping ganache..
Tq Sarah.. kata nye nk oder lagi.. tp.. kene fikir 2 kali.. sebab nk angkut kek dari Seremban.. hehehe...

Kelas coklat 10 July 2010









Salam,
haa ni lagi gambo yang nak di attachkan.. kelas kalo tak silap betul tarikh nya.. dihadiri oleh Ayong.... Thanks ayong... n gambar2 diatas hasil kerja ayong.. tak semua la.. gmbr ade yg dah terdelete.. Maaf untuk student yg sebelum ni yer sbb b4 ni su ada masalh attach gmbo...so yg lain dalm FB k...


Kek Birthday Aimy Marissa

Salam,

tq untuk kak zila yg selalu oder ngn su.ni untuk anak bongsu die. yg dulu oder untuk akikah jugak. sekarang marissa da setahun umur dia...just simple butter cake with bbery filling..TQ

Marble Cheese Cake dan Muffin Coklat





Salam,
Marble Cheese cake ni oder oleh kak wan rakan ofis.. selalu oder cheese cake ni.. untuk makan2... oder saiz 7 inci sebanyak 2 biji...manakala muffin tu dioder oleh Kak Kim untuk anak buah nye tunang di Johor...Thanks oder dgn sue n hope berpuas hati...

Kelas Di Temerloh ,Pahang










Salam,
Kelas ni dihadiri oleh Jue dari Temerloh akhr bulan June tak silap.. almaklumla da tak ingt tarikh nye.... hehe smpat tu buat.. dh lama jue ni mintak... kalo tak nk buat kelas kek jugak tapi tak sempat lorrr...Tq jue, semoga buleh kembangkan lagi perniagaan sebab tu ni mmg buat kue raya..pelangan sentiasa ada tu..

Door Gift - Muffin


Salam..
Akhirnye dapat gak su attach gambr lama2 yg tak boleh nk post tu..
ni door gift aneka perisa.. ada pandan,moist cake,bbery and oren.. di tempah khas oleh jiran kat umah mak di Pahang.. Kawan sejak kecil lagi...Selamat Pengantin Baru Nasmi & Suriani... Moga cepat2 dpt baby ye....

Saturday, 3 July 2010

KeLAS cOKLaT 3 jULaI 2010

sALAM....

Kali ni kelas colat di Nilai.. Sobrina rakan kerja dan makcik2nya blajar coklat. Kali ni start lambat skit le kul 10 pagi. Pas kelas sue terus ke gombak menghantar sample coklat untuk hari raya..
Sesiapa berminat nk jadi agent boleh call sue harge yg dijual.

Gmbar lihat link ini :

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4141085&l=91d79c255a&id=669312263

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4141086&l=0820158462&id=669312263

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4141088&l=01e4679dcc&id=669312263

Kelas Coklat 26 Jun 2010

Salam...

Tak tau nape masih tak boleh attach gambar kat blog ni... geram pulak.. nak kate gmbr beso takde.. tp hang je mcm tu...ade sesape leh bantu ke..
26 june baru ni kelas coklat su buat kat Temerloh Pahang... dihadiri oleh Jue.. Jue ni pandai buat kek n kue raya jugak.. Maybe ini permulaan untuk business coklat pulak kan..

Semoga berjaya ye.

Gambar i'Allah Sue akan attach kat FB..

Sebarang makluman berkaitan dgn oder, gamabar dan kelas, sila hubungi sue secara email atau sms..

Boleh ke laman web FB sue untuk lihat lebih gambar2.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4141079&l=acd99d3b73&id=669312263

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4141083&l=002caf3ac4&id=669312263


Terima Kasih.